Skip to content

La Fundació Pau i Solidaritat de CCOO de Catalunya es solidaritza amb la CUT del Valle del Cauca (Colòmbia)

marzo 7, 2015

Logo fundacion pau i salidaritat

Els darrers dies, l’organització sindical CUT (Central Unitaria de los Trabajadores) del Valle del Cauca, a Colòmbia, ha estat objecte d’amenaces, juntament amb altres organitzacions socials, per part de l’organització paramilitar d’extrema dreta “Comandos Urbanos de los Rastrojos”.

La CUT Valle del Cauca, contrapart de la Fundació Pau i Solidaritat CCOO de Catalunya en diferents projectes de cooperació sindical al desenvolupament des de fa un seguit d’anys, ha estat rebent amenaces repetidament des de fa un temps, tot arribant en alguns casos a esdevenir-se atacs violents en contra seva, com ara l’explosió d’un artefacte dins de la seva pròpia seu, a Cali, el setembre del 2014.

Entre les persones de la CUT Valle del Cauca directament amenaçades es troba la companya Ana Cristina Bermúdez, responsable de la Dona de l’organització, la qual ens va visitar amb motiu de la celebració el darrer mes de novembre del 50è aniversari de CCOO de Catalunya. En l’acte central de la celebració l’Ana Cristina va pronunciar un emotiu discurs en el qual ens recordava la situació d’amenaces constants i d’atacs violents que arriben fins i tot a l’assassinat de molts dels sindicalistes al seu país.

Des de la Fundació Pau i Solidaritat CCOO de Catalunya hem fet arribar ràpidament un missatge de solidaritat amb l’Ana Cristina i la resta de companys i companyes de la CUT Valle del Cauca en el qual els comuniquem que la nostra organització no es cansarà mai de fer arribar tota la solidaritat que els calgui i tot el suport necessari per seguir lluitant per la pau amb justícia social a Colòmbia.

Barcelona, 23 de febrer del 2015.

Anuncios
No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s